- Första natten i nya lägenheten, spännand...

dsc00061 (MMS)

- Första natten i nya lägenheten, spännande :)


- Onsdag

Jobb mellan 10.00–22.00 så blir kanske ett snabbt inlägg när jag kommer hem =)


- Tisdag

Hela förmiddagen har jag spenderat med min käre bror, det blev till att måla rummet nu, blev riktigt snyggt så det har vi gjort bra =)

 

Sedan hem och kasta sig in i duschen för att sen dra ett arbetspass mellan 16.00–22.00 och det har inte varit en lugn stund för har det inte varit kunder så har det varit dressingar och lök m.m.

 

Men nu är jag precis hemkommen och har krupit ner i sängen och snart blir det till att släcka lampan och få min skönhetssömn =)


- Stort Grattis

Får ta och säga grattis till världens bästa lillebror som blir hela tjugo år idag. Så stort grattis till dej och du ska veta att stora syster älskar dej =)

 


- Måndag

Dagen idag har både varit bra och dålig, den har varit bra fram tills för ca en timme sedan. Men vi ska ta och börja med det som var bra.

 

Vaknade upp drog på mig kläder och hoppa ut till pappas bil och åkte och tömde det mesta utav huset och sedan vidare till Vänersborg för att tömma kärran och bilen. Brorsan var snäll och kom och hjälpte till. Sedan lämnade pappa kärran och jag och brorsan drog och köpte lite färg, så nu kommer sovrummet i den nya lägenheten att bli super mysig.

Efter att vi hade köpt färg så åkte vi tillbaka till Uddevalla för att hämta en massa småplock så nu är hela huset tömt förutom källaren som vi ska ta någon dag.

Men blev i alla fall tillbaka till Vänersborg och tömde båda bilarna innan brorsan drog och träna och jag och pappa grejade lite innan han körde hem mig.

 

Hann väl vara hemma i en timme ungefär innan brorsan kom och hämtade mig så åkte vi till den nya lägenheten och grundmålade sovrummet. Jag kan säga att jag inte har sett någon sämre målare än brorsan, för färgen som skulle på väggen hamnade på honom istället ;) Haha nej han var allt duktig den lille pojken =)

 

 

Men när vi hade målat färdigt och han hade precis släppt av mig så fick jag se en katt bli överkörd och det var något bland det värsta jag har sett, blod över allt och ögat hade ploppat ut. Stackars katt säger jag bara och stackars ägarna till katten. Men det kom en som tog bort katten från vägen.

Jag stod som förlamad och bara storgrina och så fort jag kom in så ringde jag Fija och fick prata av mig lite. Så nu känns det bättre och jag ligger nerbäddad i sängen och ska snart sova lite =)

 


- Flytt

Snart kommer pappa och hämtar upp mig hos mamma så ska jag hjälpa han och flytta lite och snart så är det min tur, hoppas att det blir riktigt snart, men beror ju på hur snabb Jenny är =)

Men nu ska jag göra mig i ordning inför att hjälpa min gamle far, har kommit fram till att det är dumt att flytta i finkläder ;)

- Kladdkaka + kalas

Gårdagens jobbplaner blev lite ändrat blev jobb till 16.00 istället för 22.00, hade en hel del att göra så det var sjukt kul iaf.

 

Sedan busade jag runt med Amanda innan hon och pappa åkte till Uddevalla då blev det lite spelande för min del.

 

Vid halv tio ringde Michael och frågade om jag vill med till ”dello” och eftersom att jag inte hade något annat för mig så mötte jag upp han och en vän till honom och satt och tjöta.  Kollade när dom två drog upp på dansgolvet och tog sig en sväng om, så man fick sig några goa skratt.

Det bästa var att jag inte tog en droppe idag så jag har inget bakrus alls men är trött eftersom att jag inte var hemma förrän strax efter halv ett och då stupa jag i säng kan jag lova, minns inte när jag var så trött sist.

 

 

Dagen har bestått av sömn, dusch, välja kläder, fixa håret, gå till bussen, åka buss, gå av bussen och vidare hem till mamma där det var ett litet kalas för min käre bror som fyller tjugo på tisdag.

Så har ätit en massa god mat och sedan kladdkaka och kaffe så nu är man rund och go om magen =)

 


- Lördag

Åter igen jobb mellan 10.00-22.00..

- Fredag

Idag blir det jobb 10.00-22.00 så blir inte så mycket bloggande för min del :P

- Torsdag

Oj det har visst blivit några dagars uppehåll med bloggandet men har varit en del jobb och en del packande så nu är det inte så mycket kvar som ska packas, mest en massa små plock lite över allt, men det är väl så det ska vara?

 

Idag blev det jobb till fyra och sedan kom Fija och Uffe hem till mig och sedan kikade även brorsan hit en snabb sväng så har haft en riktigt bra dag iaf :)

Men nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska snart stänga av datorn och sova lite hade jag tänkt.

 

 


- varmt, varmt och åter varmt. Har legat o...

- varmt, varmt och åter varmt. Har legat och vridet och vänt mig i ett par timmar nu, trots att jag är trött som jag vet inte vad så kan jag ändå inte sova. Hmm var ska detta sluta?


- Söndag

Blev jobb mellan tolv och kvart i åtta och det har varit en riktigt seg dag idag. Kom hem precis och har redan kastat mig ner i sängen och känner att ögonen snart kommer att sluta sig och somna in i en skönhetssömn.

God natt!


- Poppa popcorn i en skål

För att jag höll Julia och Emmelie lite sällskap under kvällens gång så fick jag en jätte fin och bra present – en popcorn skål och tur var väl det för jag rent ut sagt älskar popcorn :D

 

 


- Dagen i ord och bilder

Kvällen enligt mig har varit riktig mysig, blev lite grejande i photoshop och jag lärde mig lite nytt så det tackar jag för. Det blev även ett parti tomte fia med knuff som Julia vann. Grattis till henne =)

 

 

 

När klockan närmade sig halv sex så började vi med maten och det bjöds ju på tacos och det är ju aldrig fel kan jag lova.

 

Film tajm och det blev hitta Nemo (en utav mina favoriter).

 

Sedan ytterligare lite mer design innan vi satt vi var sin dator och geeka lite sims.

 

Vid halv tolv kom dem vuxna hem och det var tid för mig att åka till golfen.

 

På återseende

 


- Lördag

Sitter nu hemma hos Julia och Emmelie och idag ska vi ha en riktig mysdag, men vad som händer har jag ingen aning om, vet bara att det blir tacos senare under kvällen =)

 

 

"Moster" sitter förbi mig med Julias dator och kan ingen ting, men lika underbar är hon för det ;)


- Natti natti

Klockan börjar närma sig halv ett och jag funderar starkt på att göra mina missar sällskap med en tupplur, så god natt alla =)

 


- Fartfylld Fredag !

Dagen började med ett telefonsamtal och sedan låg jag kvar och drog mig i en halvtimme innan jag flyttade mig till fåtöljen och kikade runt lite på nätet tills jag fick en förfrågan om att hoppa in och jobba. Så på med spackel och kläder, sedan blev det att traska bort till jobbet.

 

På jobbet bjöds det på en fartfylld dag med mycket att göra kul var det =)

 

Sedan på kvällen har jag hunnit med en del förutom det basiska så har jag tvättat fönster (invändigt och utvändigt), gjort rent vattenbadet, och där vi har kokkorvarna.

 

Så har inte haft en lugn stund på hela dagen men jag gillart, kul när man ser någon förändring =)


- Torsdag

Vaknade vid halv sex men lyckades att somna om till strax efter åtta som tur var. Sedan blev det frukost och ett avsnitt av One Tree Hill innan pappa kom och hämtade mig så åkte vi till Farmor och Farfar eftersom att farmor fyller år idag.

Där bjöds det på kaffe och tårta och det var inte helt fel.

 

Sedan hem igen och då blev det ytterligare några avsnitt av One Tree Hill innan det blev jobb mellan 16.00–22.00.

 

Sen jag kom hem har det blivit ytterligare något mera avsnitt men ögonen är som grus och går i kors så kanske är tid till att röra sig till sängen och krama om kudden i några timmar? Tror att det blir så.

 

Sov så gott alla!


- Efter ett väldigt underhållande tolv ti...

dsc00034 (MMS)

- Efter ett väldigt underhållande tolv timmars pass på jobbet så säger jag här med god natt :)


- Testar med att slänga in en bild på mig ...

dsc00041 (MMS)

- Testar med att slänga in en bild på mig och Alfred :)


- Tisdag

God dagen på er.

 

Gårdagen bestod utav kaffe med Fija och sedan massa bus med Amanda innan jag och pappa lirade lite mario gocart.

Sedan blev det jobb från 16.00-22.00 och sedan hem så blev det ett avsnitt av One Tree Hill innan jag störta i säng.

 

Dagen har bestått utav tvätt och One Tree Hill och kommer nog inte att bestå av så mycket mera. Kanske ska ta och packa lite mera, men får se på det är inte allt för mycket kvar att packa nu =)

 

Men något jag har funderat starkt på att göra är att snickra på lite kaffe, hade inte suttit fel med en kopp just nu, men frågan är om jag orkar ta mig ut till köket? Tror allt att jag orkar det =)


- Norway, I'm on my way!

Sitter just nu i bilen på en öde motorväg, vi startade vår resa till Norge för ca tjugo minuter sedan. Jag har laddat upp med dricker och bananer, en bok och korsord, så ska nog överleva vägen dit ;)

- Lördag

God kväll på er, kommer att bli ett kort inlägg eftersom att jag är sjukt trött. Idag blev det jobb mellan 10.00 - 22.00. Sedan blev det hem och upptäckte att pappa hade diskat och plockat i ordning lite i lägenheten. Tack pappa! Sedan packade jag ner lite kläder och sedan bar det av att hämta kärra och sedan vidare till uddevalla. Ligger nu ner bäddad i sängen och ska alldeles strax ta och sova. För i morgon blir det upp tidigt och sedan bär det av till Norge. Så önskar er alla en skön skönhetssömn:)

- Kuslig natt

Molnen drar sakta fram och täcker den stjärnklara natten, granar knarrar i bakgrunden. Vinden den viner i håret och ensam vid vägkanten en mörk och kall fredagskväll står det en liten flicka. Denna flickan är jag och väntar på bussen så det är ingen större fara för min del, tänker bara på att kvällen kan vara riktigt kuslig. Men nu sitter jag på bussen som lämnar ifrån sig en doft av fulla ungdomar några säten längre fram i bussen. Men alldeles snart är jag hemma i min trygga vrå :)

- Torsdag

Nämen vad har hänt, ingen uppdatering för gårdagen? Hmm. Men som vanligt blev det jobb mellan 10.00–16.00, eller fick jobba över en halvtimme och när jag kom hem blev det soffläge med massa serie tittande fram tills halv elva då jag kröp i säng.

 

Dagen har det blivit tvätt, och sedan började jag jobba 13.00 och kom hem för dryga fem minuter sedan.

Så händelserik har min dag varit .

Men vad gör det? Inte mig något i alla fall, blir bra med pengar när lönen kommer ;)

 

 

Men alldeles strax blir det sängen för min del, ska bara kolla klart på ett avsnitt av One Tree Hill =)


- Hjälp jag blåser bort !

Sitter just nu på jobbet och det är en lugn stund, tänkte att jag skulle sätta mig ute men ack vad det blåser, mycket skönare inomhus som tur är :) så min dag kommer inte vara så mycket roligare än jobb till tio, men det kommer kännas bra sen när lönen kommer plus så har jag sköna arbetskamrater med så jobbet blir ju aldrig tråkigt :)

- Tisdag

God dagens.

 

Detta är ett tidinställt inlägg och idag började jag jobba klockan tio och har förhoppningsvis en drös med kunder att ta hand om.

 

Men det blir mera uppdatering när jag kommer hem =)


- Natti

Har nu kikat på ett avsnitt och det tar emot att gå den långa sträckan till sängen, kanske skulle man ta och slagga på soffan inatt? Nej det får nog ta och bli sängen, orkar inte ta bort all skit som ligger i soffan och sedan vill aldrig mina vilddjur sova med mig i soffan men det kan jag förstå, den är ju inte direkt stor, så nu får det bli sängen.

 

Natti natti


- Måndag

God kväll.

Precis hemkommen från ett tolvtimmars pass på jobbet och har varit helt okej =)

 

Men nu ska jag inta soffläge en liten stund med ett avsnitt med criminal minds innan det blir sängen =)


- Tacos tajm!

Blev iväg och handla lite så nu håller jag på att göra i ordning maten och sedan är det bara invänta Simone som är på väg och då ska vi njuta av en underbar tacos stund.

 

Men nu ska jag ut i köket innan det blir pannkaka av allt ihop ^^


- Ett, två och tre!

Efter ett avsnitt till på criminal minds så gick jag igen på lägenheten igen, så nu är all disk upp diskad, vad jag vet i alla fall, sedan så gick jag runt och samlade in alla mina miljoner pantflaskor så hittade en hel del, plus så hitta jag några till nu, så en hel full stor papperspåse har jag hittat hittills.

 

Sedan en påminnelse till mig själv när jag kommer in i den nya lägenheten. Jenny, få aldrig mera såhär stökigt!

 

 

Nej nu ska jag ta och fortsätta, dumt att sitta för läng när man är uppe i varv ^^


- Söndag

God dagens!

Vaknade vid åtta tiden och kunde inte alls somna om så sedan dess så har jag legat på soffan invirad i täcket och kikat på criminal minds. Tills för en stund sedan när jag bestämde mig för nu fick det vara nog. Så ställde mig vid diskbänken och fick undan en hel del disk medans kaffet puttrade på bredvid mig.

 

Så nu sitter jag här och skriver detta inlägg och njuter av en kopp kaffe innan jag ska ta tag i resten av lägenheten, i alla fall en hel del, så det blir något gjort någon gång. Men först ska jag återgå till kaffet.

 

 


- 10-22

Hej på er, även denna dag så ska det bli en liten uppdatering från mig.

Började dagen med att somna om till halv tio sedan upp och på med arbetskläderna och gå bort till jobbet. Där blev det en riktigt kul dag med många härliga skratt! Så jobb mellan 10.00–22.00, så jag kom hem för drygt en kvart sedan och kan lova er att det var sjukt skönt att slänga upp fötterna på bordet och luta mig tillbaka i soffan med datorn i knät.

 

 

Snart hade jag tänkt att det skulle bli sängen för min del, men först så ska jag bara sitta här och njuta av ett stort glas kall cola =)


- FullRulle

Är på jobbet och tar mig en liten bloggpaus eftersom att det är en lugn stund just nu. Men så fort jag har skrivit färdigt detta inlägg så ska jag börja greja lite baktill, ska vara extremt duktig idag :) Planeringen inför flytten pågår för fullt innanför panbenet, sjukt spännande och bra kommer det att bli :)

- Happyfejs ! ! !

Klockan börjar närma sig tre och jag funderar starkt på att hoppa in i en varm dusch och sedan börja göra mig i ordning inför jobbet, för idag blir det jobb mellan 16.00–22.00 och sedan kanske jag ska hem till Jenny en sväng, men får se på det =)

 


- Fredag

Fredag idag och jag har precis skrivit på kontraktet för den nya lägenheten, så snart så kommer jag att bo i en tvåa, äntligen säger jag.

 

Nu sitter jag och pappa och dricker lite kaffe medans Amanda springer runt och tjötar som bara den, den lilla sötbollen =)


- Torsdag

Idag är det ju som sagt torsdag och idag väntas det jobb mellan 10.00-16.00 och när dagen är över så får jag se vad som händer, men ska i alla fall hem och försöka plocka lite men får se vad man orkar med ^^


- Onsdag

Blev jobb mellan 16.00–22.00 och idag har jag och en utav kollegorna fått gjort en hel del som behövdes göras, inte det mysigaste direkt, men nu är det rent och fint igen.

Sedan så har vi ju haft en hel del roliga kunder och en hel del skratt oss i mellan.

 

Så dagen i det hela har varit en riktigt bra dag, men nu blir det natten för min del..

 


Får fixa färdigt med designen i morgon för nu orkar jag inte mera och det är en hel del småpill kvar som ska göras så den blir riktigt fin och jag ska bli nöjd =)


Hej på er

Ni har nu klickat er in på Jennys lilla blogg. Jenny är en tjej på 22 år som bor i Vänersborg i sin lilla lägenhet med sina två katter OlleJanson och Alfred. På dagarna jobbar hon i ett gatukök och det bästa hon vet är att träffa vännerna. Så på Jennys blogg kommer ni att få läsa om hennes vardag men lite bilder, lite olika boktips, eftersom att böcker är ett av hennes stora nöjen men det kommer också att dyka upp ett och annat smaskigt inlägg!


Jag har tidigare bloggat här på blogg.se, men kände att jag behövde en nystart så varför inte göra en helt ny blogg med ny design och nya inlägg? Kan vara en bra början till en bra start? Vem vet? Man måste testa sig fram för att kunna veta det. Så det återstår att se om ett tag om detta kommer att bli en ny start för mitt bloggande =)


RSS 2.0