...

Gårdagen bestod utav att träffa Fija för att sedan dra bort och hälsa på Johannes på industri och sedan hem till mig en snabb sväng innan brorsan kom och hämtade mig, OlleJanson och alla saker som skulle med.

 

Sedan bar det av hem till mamma där det blev lugnt fram tills hon kom hem, då gjorde vi lita mat tillsammans och sedan pratade lite mellan tv tittandet.

 

Vid en nio så mötte jag upp Fredrik för att kika film, så vi låg på var sin soffa och en säck potatis och kikade film och sedan kom brorsan hem och gjorde oss sällskap. Blev deadgirl (sjukt kass) och sedan Kingpin (helt okej rolig film).

 

Sedan blev det natten för min del och nu sitter jag här och är i ordning gjord för en cykeltur till jobbet, för idag väntas det jobb mellan 10.00-16.00 och sedan vid halv fem ska jag möta upp Göran som så snällt ska hjälpa mig att få upp min takfläkt och lite hyllor och så vidare.

 

 


Nyss varit ute och kört lite, nu väntas di...

Nyss varit ute och kört lite, nu väntas disk, sedan kaffe och sedan städ innan jobbet. Full fart med andra ord :)


Ett segt tolvtimmarspass, ett träningspass...

Ett segt tolvtimmarspass, ett träningspass, en cykeltur, nu en bok och sedan natten. I morgon upp tidigt igen. Kort och enkelt inlägg idag .


Nu sitter jag och Linda i bilen påväg till...

Nu sitter jag och Linda i bilen påväg till jobbet, pigga och allerta efter våran skönhetssömn :)


Kvällens arbetspass är slut, träningspasse...

dsc00099 (MMS)

Kvällens arbetspass är slut, träningspasset är över så nu ska vi njuta utav lite bastu innan det bär av hemåt :)


Trevligt med lite musik när man går genom ...

dsc00098 (MMS)

Trevligt med lite musik när man går genom våran fina stad! Not!


Torsdag

Gårdagen spenderades till en början med lite tvätt och städ och sedan kom Uffe hit och höll mig sällskap medans jag städade och grejade och sedan kom Fija och sedan Timmy. Då bjöds det på ett parti ”uno” som jag självklart förlorade, men vad gör det, någon ska ju förlora med ju ;)

Blev klara lagom till hockeyn och då drog Fija hem och vi andra spanade färdigt och när den var slut och Sverige vann, så traskade vi alla hem till Fija och var där en liten stund.

När klockan blev halv ett så kände jag mig extremt trött så pojkarna följde mig hem, så jag kom hem tryggt och säkert och då blev det raka vägen till sängen.

 

Idag vaknade jag vid åtta och gjorde som gårdagen att jag tog med mig täcket och kudden och katten till soffan och kikade på lite One Tree Hill. Uscha mig jag har snart sett färdigt på alla säsongerna, vad ska jag då börja kolla på? Hmm får se vad som finns på datorn.

 

Vid kvart i elva så kom morfar så var vi ute och körde en sväng och gick riktigt bra idag så det känna sjukt bra!

Sedan hem och käkade lite frukost och kikade på ytterligare några avsnitt, nu har jag bara tre avsnitt kvar på sista säsongen och det gillar jag inte..

 

Nu har jag precis gjort mig halvklar för att möta upp Fija och sedan vidare in till stan, ska göra lite ärenden, men nej vad vuxen jag känner mig nu. Tycker att ordet ärende är något bland det fulaste som finns.. Men men. Sedan blir det jobb vid fyra.

Det kommer att kännas sjukt skönt att komma tillbaka, har varit ledig tre dagar om man plussar ihop att jag sluta tidigt i måndags och börja sent idag och det är alldeles för länge för min del. Men nu är jag tillbaka och utvilad som aldrig förr? Nej det kan jag försöka lura i någon annan. Men utvilad är jag men stel som satan, men alltid ska det vara något? Annars är det ju inget kul ;)

 

Nej om man kanske skulle dra på sig lite arbetskläder ifall man blir kvar i stan tills jag börjar jobba. Man vet ju aldrig =)


Onsdag

Gårdagen spenderades nere på roddklubben med Fija, Anna, Fredrik och Uffe, hade sjukt trevligt med kubb, mycket skoj eftersom att jag var med i de både vinnande lagen.

Sedan bar det in till stan och åt glass och satte oss på Jakob ön och tjötade lite till, tänkte att vi skulle kika in alla tanter som sprang, men det tog för lång tid så vi alla skildes åt där.

 

Så då blev det hem och fick i mig lite käk, sedan kom Fija hit och sedan mötte vi upp Anna för ett träningspass. Super härligt =)

 

Var hemma strax efter tio någon gång och då blev det några avsnitt av One Tree Hill innan det blev sängen.

 

Vaknade klockan nio idag och tog med mig täcket, kudden och OlleJanson ut till soffan och kikade runt lite på datorn. När klockan blev halv elva så ringde morfar och sa att han var på väg, så på med kläder ner i källaren och fyllde en maskin och sedan ut och gjorde vägarna osäkra.

 

Men nu är jag hemma och andra maskinen med tvätt är igång, har även snickrat på lite kaffe så ska njuta utav en kopp varmt kaffe innan jag drar igång med städningen.

Ska även försöka få upp lite tavlor och sådant idag med =)


Första doppet för i år är gjort och det va...

Första doppet för i år är gjort och det var varmt tills man kom till magen då gick det fort upp sen vill jag lova xD


Idag slutade jag jobba vid ett så gick jag...

Idag slutade jag jobba vid ett så gick jag hem till Fija och drack kaffe med henne och Anna, sedan gick vi och skaffa gymkort och sedan in till stan och kikade runt lite innan det bar av hem till Anna. Vid fyra så var jag och morfar ute och körde och när jag kom hem så började jag greja lite i lägenheten, men tappade väldigt fort orken så blev till att lata mig på soffan fram tills strax efter åtta då jag mötte upp Anna för att åka och träna, så körde en timme innan det blev dusch och en cyckel tur hem. Nu ligger jag nästan helt nyduschad i en renbäddad säng, tror inte det kan bli mycket bättre än såhär. Nej nu blir det som vanligt några sidor innan gluggarna stänger igen för natten :)


Såhär duktig är jag och börjar dagen med e...

dsc00095 (MMS)

Såhär duktig är jag och börjar dagen med en mjukglass med strössel och chockadsås ;)


Fredag

God kväll. Idag blev den som sagt jobb mellan tio till tjugotvå och kom hem strax efter tio och bädda ner mig i soffan och kika lite på både tv och datorn. Vid en kvart i elva hörde Dojjan av sig så vi åkte till shell och köpte snus och sedan hem till mig. Där bjöds det på en massa prat i ca en och en halv timme. Så nu åkte han för en liten stund sedan och jag har åter igen bäddat ner mig, fast denna gången i sängen, redo för natten. Men först så ska jag läsa några sidor. Skönt med det par timmars extra sovmorgon till morgonen, börjar inte förrän tolv, ska faktiskt bli skönt :) nej nu säger jag god natt!

Torsdag

Har varit en lång dag på jobbet, ena stunden har tiden gått jättefort och sedan jättesakta, men dem sista tre timmarna gick hur fort som helst och vi har hunnit med massor att göra plus alla dessa kunder med. Så jag kan sammanfatta att dagen har varit bra.

 

Så nu tar jag det lite piano i soffan men funderar starkt på att förflytta mig till sängen och läsa några sidor innan jag får min skönhetssömn =)

 

Sedan så är planerna ändrade för morgondagen, så blir jobb från 10.00 istället för 12.00.

Är några man kort så man får ju ställa upp för sina arbetskamrater. Men bara för att jag börjar jobba tidigare i morgon så är min körning förflyttad tills på måndag istället, tråkigt när det blir så, men det kan ju inte alltid gå som man vill.

 

Nej nu blir det sängen orkar inte babbla på längre ;)


Helgens planer!

Som helgen ser ut nu så kommer det bara att vara jobb, är flera man kort, men det ger pengar ;)

 

5/5 jobb 10.00–22.00

6/5 köra 10.00, jobb 12.00–22.00

7/5 jobb 10.00–22.00

8/5 jobb 10.00–22.00

 

Så kommer att vara ganska slut på kvällarna och sedan är det inte direkt kul för er att läsa en massa jobbsnack heller skulle jag kunna tro. Men får se om det kanske blir något inlägg men annars får ni alla ha en superbra helg =)


OlleJanson ligger och tar upp mer än halva...

dsc00094 (MMS)

OlleJanson ligger och tar upp mer än halva sängen, så jag ligger på en pyttebit. Men man får väl vara glad för den lilla plats man får. Natti!


Uppdatering

Nu har man inte uppdaterat bra på ett tag.

Men måndagen blev det jobb mellan 10.00–16.00 och sedan ut och körde i en timme. Efter det så kom Fija och Uffe hit och så gick jag och Uffe och handlade lite, behövde ju lite bärhjälp ;)

 

Sedan hem och så käkade vi lite och sedan kika film..

 

Tisdagen blev det jobb mellan 10.00–22.00 och bästaste Silvana kom och jobbade med mig. Hon har varit utomlands i en månad så var riktigt kul att träffa henne igen och så hade hon köpt med sig två solbrillor till mig och jag säger bara fan vad snygga och jag är snyggast i staden när jag har på mig dem ;)

 

Idag har jag varit helledig och då blev det ut och köra vid tolv, sedan till banken och han dit precis innan dem stängde och sedan blev det hem och käka, till gamla lägenheten, mötte upp moster Tina, till ”um”, till gamla lägenheten och började och måla, sedan kom brorsan och Fija dit och hjälpte till. Fick målat vardagsrummet idag, mer orkade jag inte, kroppen är helt slut.

 

Så jag och Fija gick hem till mig, hon stannade i ungefär en kvart och sedan kom Uffe hit och så har vi kikat på mask, så jag fick gråta lite.

Nu kikar vi på hockeyn och hoppas verkligen att Sverige tar hem detta idag =)


Kallt, kallt och åter kallt. Nej nu blir d...

Kallt, kallt och åter kallt. Nej nu blir det natten och hoppas på att få sova lite längre i morgon :)


Mitt misstag

Blev jobb mellan 17.00-22.00 och en lugnare kväll en denna var längesedan jag var med om sist. Men har fått gjort en del annat så tiden har gått någorlunda fort i alla fall.

 

Men nu när jag kom hem från jobbet och gick ner i tvättstugan så fick jag mig en chock och jag skäms så förbannat. Här går jag och klagar på när någon har kvar lite tvätt i maskinerna när jag har tagit upp en hel annan tid som inte ens är min.

Jag hade satt upp mig på den 31/4-11 men nyss fick jag reda på att det var första maj idag och jag trodde faktiskt att jag hade haft tvättid hela dagen idag. Men ack så fel det kan bli.

 

Men då kom jag och tänka på en sak, varför sätta upp en lista med 31 dagar på? Inte undra på att jag tog fel. Men men. Ska be grannarna om ursäkt i alla fall, men jag han och tvätta klart allt mitt i alla fall och det var ju skönt det.

 

Nu är det bara lite som ska hängas upp men först så ska jag se så min tvätt på ställningen har torkat.

Torkställningen kommer till användning och det trodde jag faktiskt inte först ;)

 

Men nu ska jag göra lite nytta innan sängen kallar på mig allt för mycket.

 


Surtant ! ! !

Vaknade vid en fem över sex och kunde inte alls somna om så låg bara och kolla ut i tomma intet i en timme innan jag ringde mamma och pratade med henne en sväng.

 

Sedan blev det ett par avsnitt av One Tree Hill och har precis varit nere i tvättstugan och jag trodde aldrig att jag skulle bli en surtant men om man bara har några timmar på sig att tvätta och har ett stort megaberg av tvätt och man har satt upp sig på hela dagen i tvättstugan så ska man inte behöva komma ner och det finns tvätt kvar utav den som tvättade igår.

Jag säger inget om att det hänger kläder upphängda på tvättlinan men när det ligger kvar kläder i maskinen, det gillar jag inte direkt.

Jag vill ju inte ta i den personens tvätt, även om det är rent.

Men jag fick tvinga mig till det och lägga den på bänken, men tvätten får personen i sig hänga upp så fint själv.

 

Men nu är jag i alla fall igång med tvättandet och nu ska jag invänta pappa som ska komma hit om någon timme.

 

 


RSS 2.0